Luchtmachtdagen Defensie

Evenement: Luchtmachtdagen Defensie

Klant: Ministerie van Defensie

Locatie: Luchtmachtbasis Leeuwarden

Doelstelling:  De Luchtmachtdagen Defensie is met 250.000 bezoekers,  een van de grootste gratis toegankelijke evenementen van Nederland. Het doel is om het Nederlandse volk te laten zien wat Defensie doet en met welk materieel. Wij stonden er voor de wervingstak van Defensie die met de campagne: werkenbijdefensie.nl mensen zoekt. Lee hier meer over de Luchtmachtdagen.

Resultaat: een van de meest drukke shoots die we hadden, van 8 uur ’s morgens (even het personeel op de foto…) tot 18:00 uur ’s avonds full continue twee dagen lang. Meer dan 2400 afdrukken gemaakt en meegegeven.

Tags: , , , , , , , ,

Over Defensie als werkgever

Het beroep van militair is bijzonder. Tijdens uitzendingen, oefeningen en je dagelijkse werk doe je voortdurend nieuwe kennis op, leer je samenwerken onder druk en verleg je je fysieke en mentale grenzen. Ook ervaar je wat écht kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend is. Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

Lees er meer over.

Over de Luchtmachtdagen

De Koninklijke Luchtmacht presenteerde zich tijdens de Luchtmachtdagen op 14 en 15 juni 2019 op Vliegbasis Volkel. Tijdens de Luchtmachtdagen waren er onder meer demonstraties te zien met Nederlandse en buitenlandse vliegtuigen. Maar ook op de grond was er genoeg te zien en te beleven. De volgende Luchtmachtdagen zijn in 2021 op Vliegbasis Gilze Rijen.