Landmachtdagen Defensie

Evenement: Landmachtdagen Defensie

Klant: Ministerie van Defensie – Landmacht

Locatie: Nationaal Militair Museum Soesterberg

Opdracht: tijden de Landmachtdagen van Defensie hebben we werkenbijdefensie op een positieve manier onder de aandacht gebracht bij jongeren die deze dag bezochten in het Nationaal Militair Museum te Soesterberg. Tijdens deze dag kunnen jongeren zien en ervaren hoe het is om bij Defensie te werken. Wij maakten leuke foto’s die een goed gevoel en mooie herinnering opleverden. De foto’s werden geprint en digitaal meegegeven.

Lees hier hoe u MagicShoot kunt inzetten op uw evenement!

Tags: , , , , , , , ,

Over Defensie

De Koninklijke Landmacht draagt op de grond bij aan vrijheid, veiligheid en welvaart in Nederland en daarbuiten. De landmacht doet dit met professionele en goed getrainde militairen. Zij gaan door waar anderen moeten stoppen. Onder de zwaarste omstandigheden voeren zij gevechtsoperaties uit, bieden humanitaire hulp of ondersteunen bij rampen.

Lees meer.

Over het Nationaal Militair Museum

Het NMM biedt een fantastische locatie voor zakelijke partijen en evenementen. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar voor een vergadering, lunch of diner of gewoon een dagje teambuilding: een zakelijk evenement van een ander kaliber!

Een zakelijk event organiseren op een wel heel bijzondere locatie? Van teambuilding tot bedrijfsfeest en van vergadering tot foodfestival, bij het NMM kan het allemaal. Of je nu komt met 5 of 5.000 man, onze unieke locatie en het bijzondere verhaal van onze krijgsmacht geeft iedere bijeenkomst extra kracht!

  • Indrukwekkend museumgebouw, met uitzicht over Park Vliegbasis Soesterberg
  • Gratis parkeren
  • Voor 5 tot wel meer dan 5.000 personen
  • Soesterberg ligt centraal in Nederland, nabij de A28
  • Gebruik het verhaal van het NMM om uw evenement kracht bij te zetten
  • Buitenterrein voor grote evenementen en (food)festivals

Lees meer!