Veiligheid

Safety first!

Veiligheid

Tijdens evenementen, feesten en beurzen staat veiligheid bij ons voorop. Onze mensen zijn getraind om zware flightcases in en uit de bus te laden op een veilige manier, stroom aan te leggen zonder struikelgevaar en de sociale hygiene (alcohol gebruik) van de gasten in het oog te houden. We houden van een hoop lol op het groene kleed en sturen bij waar nodig. 

Daarnaast zijn onze kabels en is onze apparatuur gekeurd volgens de NEN3140. Dit betekent dat de aardleiding en bescherming van kabels getest is. Deze keuring vind jaarlijks plaats en vervanging vind onmiddelijk plaats bij beschadigingen. Daarnaast zijn onze kasten voorzien van aardlekautomaten, deze schakelen de stroom af bij kortsluiting of te grote lekstromen

 

Struikelgevaar

Onze kabels worden bij iedere klus netjes in Adam Hall kabelgoot gelegd of afgetaped met Nichiban gaffer tape, dat geen lijmresten achterlaat.

Verzekering

Wij hebben een aansprakelijkheidsverzekering waarbij schade aan materiaal en personen door onze medewerkers gedekt is.

CE markering

Onze zelfontwikkelde kabels voeren een CE markering omdat ze voldoen aan de eisen die hieraan gesteld worden op het gebied van veilgheid (LVD), afvalmanagement (WEE) en zijn vrij van schadelijke metalen. (RoHS)