Permanente opstelling aanschaffen

Permanente greenscreen photobooth aanschaffen

Denkt u aan het aanschaffen van een permanente greenscreen photobooth? Wij hebben veel ervaring met de hard- en software die nodig is bij een succesvolle photobooth installatie en adviseren u graag.

Doordat we onze software in huis ontwikkelen, kunnen we deze geheel naar uw wensen en huisstijl aanpassen. Achtergronden kunt u altijd wisselen zodat u kunt aansluiten bij verschillende thema’s of jaargetijden.

Vaste opstelling

Heeft u een bezoekers-centrum, museum, escaperoom, of attractie? Geef uw bezoekers de mogelijkheid een foto te maken en te delen via social media waardoor uw merk onder de aandacht wordt gebracht onder veel meer andere mensen.

IN-HUIs ontwikkelde Software

Onze beproefde software geeft uw bezoekers de mogelijkheid zelf een foto te maken en te versturen. We passen de software aan naar uw huisstijl.

Zuinig met energie

De lichten kunnen automatisch uitgezet worden als het systeem even niet gebruikt wordt.

Fun ALS ONDERDEEL

Het maken van de foto levert veel lol op en wordt zo een onderdeel van uw attractie.

GREENSCREEN

Met een achterwand vanaf 3 meter breed komt u al een heel eind om meerdere gasten tegelijk te fotograferen.

INSTALLATIE

Wij installeren de setup, het licht en het touchscreen en we regelen de software in.
Daarna kunnen uw gasten de rest doen!

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

FOTO EN VIDEO

Bij Royal Floraholland, de grootste bloemenveiling te wereld in Aalsmeer, hebben we sinds 2014 een vaste video opstelling staan en sinds 2015 een foto opstelling. Het bezoekerscentrum verwelkomt jaarlijks zo’n 48.000 bezoekers. De Escaperoom Zandvoort maakt sinds 2017 gebruik van onze greenscreen en bij het bezoekerscentrum van de AEX (de AEX Experience) staat sinds 2019 een vaste opstelling.

VOORBEELD FOTO’S van de VASTE foto opstelling

Bezoekers van over de hele wereld komen langs bij Royal Floraholland om te zien hoe de grootste bloemenveiling werkt en nemen een leuk aandenken mee in de vorm van een digitale foto.

VERTEL EEN VERHAAL MET Video – STORYTELLING

In het Royal Flora Holland bezoekercentrum in Aalsmeer kunnen bezoekers na de rondleiding plaatsnemen op een trekker zoals die in de veiling gebruikt wordt. Er wordt een kort stukje video opgenomen, dat gemixed wordt in een langer verhaal over de bloem van kweker tot consument.

VIDEO IMPRESSIE