Foto digitaal aanbieden

We kunnen de foto direct digitaal meegeven met een QR-code

QR-code

We kunnen de foto direct digitaal meegeven via een qr-code aan uw bezoekers. Dat doen we als volgt: we maken de foto en printen een etiket uit met een QR-code. Een QR-code is een soort barcode met stipjes, die gescand kan worden door er een foto van te maken met je mobiel. Eenmaal gescand komt de bezoeker op een webpagina die de foto toont. Hier kan de digitale foto gedownload of gedeeld worden.

Webpagina – foto toon pagina

Deze webpagina kunt u ook gebruiken om door te linken naar uw eigen website. De foto’s blijven 3 maanden bewaard en worden dan automatisch verwijderd. “Kunnen we de foto digitaal meekrijgen” is een vraag die we vaak krijgen en onze standaard pakketten zijn hierin voorzien.

De webpagina kan worden gebrand in uw huisstijl en u kunt er bijvoorbeeld een aanbieding doen naar uw producten of services.

Als het om een shoot gaat waar veel mensen op de foto moeten dan gebruiken we bij voorkeur deze optie, omdat het veel sneller gaat dan een e-mailadres intypen.

E-mail

Een andere optie is om een e-mail met een unieke link  te sturen. Deze link verwijst ook weer naar een webpagina, waarop de foto bekeken, gedownload of direct gedeeld kan worden op social media.

Hieronder ziet u een voorbeelden van het etiket met QR-code en rechts het scherm waarop het e-mailadres om ingetypt kan worden en de opmaak van de e-mail.

Hieronder ziet u een voorbeeld van het etiket en de op maat gemaakte webpagina.

QR CODE

QR-code op etiket

Voorbeeld webpagina

E-MAIL

Invoeren van het e-mailadres kan op het scherm op via een toetsenbord.

 

Voorbeeld van een e-mailtje met link naar de webpagina.

 

Er is heel veel maatwerk mogelijk, vraag ernaar!