Snel en veel printen

FOTO PRINTEN

Een van de opties die we aanbieden is om de foto direct te printen en mee te geven.
Meestal printen we op 10x15cm papiermaar 15x20cm zou ook kunnen, dat is iets groter en een het heeft een andere verhouding.

Bij de standaardpakketten zit een aantal prints op 10×15 inbegrepen. U kunt er altijd meer vooraf inkopen.

  • 4 uurs pakket: 300 prints van 10x15cm
  • 8 uurs pakket: 600 prints van 10x15cm

Mochten er meer prints gemaakt worden dan afgesproken, dan berekenen we deze per print door.

Fotomapje

Om de foto mee te geven kunt u ervoor kiezen een fotomapje te laten maken, Dat kunnen wij voor u verzorgen via onze drukkerij. Dit geeft u de mogelijkheid om net even wat meer communicatieruimte en het fotomapje kan als standaard dienen om de foto thuis neer te zetten, waardoor uw merk langer onder de aandacht blijft.
Lees hier meer over het fotomapje.

Meer printers = nog sneller printen

We maken standaard gebruik van 4 snelle printers. Dit kunnen we uitbreiden tot 6 of in uitzonderlijke gevallen 8.

Naast printen kunnen we de foto ook digitaal versturen, maar we merken dat het veelal erg gewaardeerd wordt als mensen een print meekrijgen. Verder krijgen we van mensen de feedback, soms een paar jaar later, dat de foto er nog steeds op de koelkast hangt. Dat is natuurlijk leuk om te horen, maar het zorgt er ook voor dat al die tijd uw merk aanwezig is.

Vierkant

In speciale gevallen is het leuk om een vierkant foto te gebruiken. We kunnen vierkant foto’s printen op 15×20 papier. Kost iets meer en is lekker onderscheidend.

Snelheid

1 foto afdrukken kost ongeveer 8 a 10 seconden. Met 4 DNP DS620 printers kunnen we dus in ongeveer 30 seconden 4 mensen een eigen foto meegeven!

Offerte of vraag