Fotomapje en fotostandaard

Geef de foto mee in een bedrukt fotomapje

Een fotokaart of fotomapje geeft u de mogelijkheid om uw boodschap langer onder de aandacht te brengen. We bieden deze fotokaarten aan als extra optie bij een MagicShoot en laten deze maken door een drukkerij waar we mee samen werken. Dit zit dus niet in een standaardpakket.

We laten fotomapjes bedrukken, rillen en stansen bij onze drukkerij.
Een fotomapje is een dubbelgevouwen A4 karton, waar de foto ingehaakt of ingeschoven wordt. Deze A4 kan eenzijdig, full color bedrukt wordt naar eigen ontwerp (of we maken een ontwerp voor u). We hebben een InDesign template dat we u kunnen toesturen als u een eigen ontwerper heeft.

Doordat de kaart dubbelgevouwen wordt en als fotostandaard gebruikt kan worden, is de voor en achterzijde van de standaard als communicatiemiddel te gebruiken.

Varianten: standaard of extra

  • Variant 1: 4 slitjes (sneetjes) waar de foto ingehaakt kan worden
  • Variant 2: inschuif vanaf de zijkant (duurder), de foto valt mooi achter een uitgestanste rechthoek
    De prijzen van de fotomapjes vind u op onze prijslijst.
    Als we ook etiketten printen dan komen deze meestal op de achterkant van de fotokaart, of binnenin de fotokaart. Naast standaard kan de fotokaart ook als fotomapje dienen om de foto’s zonder beschadigingen mee naar huis te nemen. Overigens zijn de foto’s standaard voorzien van een glanslaagje dat ook zorgt voor krasvastheid.

Variant 1: vier slitjes

 

Variant 2: inschuiven vanaf de zijkant

 

Vragen? Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst met advies over fotokaarten en fotomapjes.