Greenscreen photobooth op je feest!

Een greenscreen photobooth op je feest levert onvergetelijke momenten op!

Een greenscreen photobooth op uw feest werkt super! Er zijn tegenwoordig erg veel soorten booths om uit te kiezen. Wij focussen ons op de wat grotere feesten, waar veel mensen tegelijk op de foto gaan en onze setup, proces en team is daar helemaal op ingericht. We bieden geen fotohokje waar je in kunt, maar we plaatsen een groen scherm en een fotokast / photobooth er voor. Ons ervaren team, dat bestaat uit een fotograaf en een printassistent, zorgt ervoor dat het gezellig is en dat er leuke foto’s gemaakt worden, die later met veel plezier terug bekeken worden!

PLEZIER

Greenscreenfoto’s maken is hilarisch! Uw gasten zullen zeker een leuke tijd hebben voor de camera!

SNELHEID

Snel printen betekent vaker plezier! Standaard gebruiken we 4 printers om ook voor grotere groepen snel de prints te kunnen maken.

THEMA'S

Voor ieder thema of gelegenheid kunnen we nieuwe achtergronden bedenken. Hierdoor blijft het leuk om in te zetten als leuke herinnering.

PERSOONLIJK

We kunnen uw logo en persoonlijke boodschap mee printen op de foto!

AMUSUMENT

Tijdens uw feesten wordt wachten leuk! Omdat de toeschouwers vermaakt worden door de tweede TV die in onze photobooths zit, waardoor zij kunnen zien welke fratsen de mensen op het groene kleed allemaal uithalen. Dit is erg lachwekkend en inspirerend!

VOOR JONG EN OUD!

Greenscreen fotografie is niet alleen een hit onder kinderen, ook oudere mensen hebben de grootste lol tijdens de feestjes waar wij komen. Een MagicShoot photobooth feest is een Magicsch feest, met een leuke herinnering! 

VEEL LOL, STRAK PROCES, SNELHEID

Bij MagicShoot hebben we veel ervaring met grotere feesten (tot 1800 pax). Om in 5 uurtjes 1400 foto’s af te drukken en mee te geven vergt naast een goede photobooth, voldoende snelle printers en ervaren team een goede stroomlijning van het proces.

Wij splitsen het proces in het maken van de foto en het afdrukken zodat er steeds door gefotografeerd kan worden terwijl er afgedrukt wordt.

We voorzien de foto’s van etiketten met QR-code zodat de foto ook digitaal bekeken kan worden.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Uw feest is niet compleet zonder leuke photobooth! Wij entertainen uw gasten op een professionele manier. Met aandacht en oog voor detail zonder de snelheid uit het oog te verliezen. Zo wordt het maken van de foto’s een super ervaring en krijgen de gasten direct een afdruk mee. Bij grotere feesten werken we vaak samen met evenementenbureau’s, die een thema aangeven waar wij het beeld bij bedenken. We werken onder andere samen met Hoevento, Arjan van Dijk groep, Arling communicatie, Hans de Jong, Youngwise en anderen.