Halloween themafeest

Feest: Halloween themafeest voor reisbureau medewerkers

Klant: Star Alliance

Doelstelling:  Star Alliance nodigde de medewerkers van reisbureau’s uit in een sfeervolle Halloween locatie, om ze enerzijds te informeren over hun diensten en anderzijds te vermaken.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Feest met een informatief doel 

Het doel was te zorgen dat de reisbureaumedewerkers wisten wat Star Alliance is en dat ze er een positief gevoel aan over hielden.

Wij mochten greenscreen foto’s maken van de bezoekers, die verkleed naar het feest kwamen. Ze werden ter plekke geschminkt om het helemaal af te maken. Daarna konden ze bij ons op de foto, die ze direct uitgeprint meekregen en digitaal konden bekijken. De hele ruimte van de evenementenlocatie Sugar City was prachtig in Halloween stijl ingericht door Van der Loo evenementen, met spinrag, mooie verlichting en muziek en uiteraard bijbehorende gerechten en dranken.

Halloween themafeest en greenscreen fotografie

Halloween leent zich bij uitstek voor greenscreen fotografie omdat de mooie verkleedde en geschminkte mensen helemaal tot hun recht komen tegen een fraaie achtergrond met vleermuizen, enge bossen en kastelen. Het is een soort beloning voor het vele werk dat gaat zitten in het kiezen en vermaken van een mooi kostuum, het schminken etc. Het wordt een superfoto die gegarandeerd heel lang bewaard blijft!

Star Alliance

Star Alliance is een samenwerking tussen een aantal kwaliteit luchtvaart maatschappijen,  die het voor de zakelijke reiziger eenvoudiger maakt om snel tussen zakelijke bestemmingen te reizen met een bepaald niveau. Door deze samenwerking gaat het boeken sneller en krijgt de reiziger meer voorzieningen op luchthavens, denk aan business lounges. 

Van der Loo Events

Van der Loo kan als geen andere een locatie omtoveren tot een ware sprookjesachtige omgeving, met spinrag, mooie props en licht en geluidseffecten. De interne mensen wordt goed voorzien van eten en drinken door een team van koks en bediening, compleet met tijdelijke keukens en uiteraard tafels, stoelen, bestek en aankleding. Neem eens een kijkje op hun website.