Brightday evenement

Evenement: BrightDay evenement

Klant: Ministerie van Defensie

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Opdracht: werkenbijdefensie.nl bij jongeren onder de aandacht brengen op een positieve manier tijdens het grootste techevent van Nederland: BrightDay.

Uitvoering: hangrek en 6 achtergronden van diverse krijgsmachtonderdelen. Mensen konden hangen aan een hangrek (onder een helicopter) en kregen de foto uitgeprint mee.

Resultaat: op beide dagen hebben we non-stop geschoten en meer dan 1450 prints afgeleverd, waarmee het een zeer succesvolle actie was.

Kijk hier hoe u MagicShoot kunt inzetten voor uw evenement.

Over Defensie

Je draagt bij aan vrede en veiligheid

Defensie biedt je iets wat veel andere werkgevers niet kunnen: de unieke kans om bij te dragen aan vrede, vrijheid en veiligheid. In Nederland, maar ook daarbuiten. Als militair is de kans groot dat je een tijdje naar het buitenland vertrekt. Dat kan zijn voor een vredesmissie, voor humanitaire hulpverlening of voor bondgenootschappelijke verdediging. De hiervoor benodigde ‘skills en drills’ doe je op tijdens je opleiding, in je dagelijkse werk of op oefeningen in binnen- en buitenland.

Lees meer over werken bij defensie

Over Jaarbeurs Utrecht

Alles wat aandacht krijgt groeit… 
maar aandacht is schaars. 

Het is vaak al moeilijk een paar seconden echte, onverdeelde aandacht van een ander te krijgen. Om echt in het moment te zijn en niet weg te zappen of naar links te swipen. 

Wij weten dat met passie en lef georganiseerde events de aandacht trekken en vasthouden en daarmee sneller leiden tot waardevolle ontmoetingen en business. 

Wij schenken daarom enorm veel aandacht aan het creëren van de meest aantrekkelijke omgevingen, live en online. Plekken waar je jouw passie of vak beleeft zoals nergens anders. Waar je helemaal op gaat in het moment en waar mensen en merken de aandacht krijgen die ze verdienen. 

Je bent welkom in de wereld van Jaarbeurs, waar de meest waardevolle ontmoetingen het hele jaar door plaatsvinden. Want wij zijn al meer dan een eeuw de verbinder van mensen, merken en markten. 

 Lees meer.