Scania open dag

Evenement: Scania open dag bij Scania Nederland 

Opdrachtgever: PBN Music

Locatie: Zwolle, assemblage terrein van Scania Nederland

Doelstelling: bezoekers van de open dag een leuke herinnering meegeven in de vorm van een afdruk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Scania Open Dag in Zwolle

Via PBN-music kregen we het verzoek om de open dag in Zwolle te voorzien van een stukje entertainment in de vorm van greenscreen fotografie en om de gasten direct een mooie herinnering de in vorm van een kwaliteitsafdruk mee te geven. Met de door Scania aangeleverde achtergronden hebben we een reeks leuke foto’s gemaakt.

Door onze geoptimaliseerde routing kunnen we razendsnel foto’s maken en de bezoekers daarna doorsturen naar de afdrukunit. We werken met twee mensen een fotograaf en een printassistent en zodoende kan ieder zich op zijn taak focussen. Verder hebben we bij deze klus 6 printers ingezet teneinde een goede doorstroom te kunnen garanderen.

Over PBN-music

Wim ten Hove is de spin het web hier en bedenkt, organiseert en regelt de uitvoering van menig bedrijfsfeest of stadsevent rondom Zwolle en ver daarbuiten.
Kijk eens op zijn website als u een ervaren organisator zoekt!

Over Scania

Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 3.500 medewerkers verdeeld over de fabrieken in Zwolle en Meppel en 40 verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld. De onderneming telt wereldwijd ca. 50.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen.