Escape Room Zandvoort

Klant: Escape Room Zandvoort

Locatie: Zandvoort

Doelstelling: de Escape Room Zandvoort biedt haar gasten na het doen van de Escape Room aan om op de foto te gaan in het thema van de kamer die ze gespeeld hebben. Het is een leuke afsluiting van het evenement. De foto’s worden digitaal verstuurd en kunnen dan worden gedeeld. Op die manier komt de Escape Room onder de aandacht bij andere mensen die dan misschien ook weer willen spelen.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Zelfstandige bediening

De setup is zelfstandig door de gasten te bedienen, in 3 talen.
Na 2 minuten schakelt het licht automatisch uit om energie te besparen.
De maatwerk kast is bij deze klant netjes in de muur weggewerkt.

Kijk voor meer permanente opstellingen op onze website.

Over de Escape Rroom Zandvoort

In onze 3 kamers, “The Boat Trip”, “The Grand Prix” en “The Gold Mine” kunnen maximaal 16 personen tegelijk spelen. Groepen van 17 tot 32 personen kunnen over 2 tijdsloten (2 uur achter elkaar) verdeeld worden.
Er is dan 1 groep die in onze gezellige ontvangstruimte verblijft, onder het genot van een drankje en een hapje terwijl de andere groep het spel speelt. We kunnen in dat uur ook een pubquiz organiseren. Gezellig, spannend en goed voor de teamspirit! Is de groep groter, speel dan From Russia with Love, Hacked! of La Casa de Papel. Wil je fietsen of borrelen op het strand en een VR game spelen? Neem contact met ons op. Alles is mogelijk.

Meer informatie is te vinden op onze website www.bedrijfsuitjeescaperoom.nl