Smallsteps

Klant: Smallsteps, een grote landelijke kinderopvang organisatie

Locatie: Taets Art & Event Park in Zaandam

Doelstelling: ongeveer 2000 medewerkers van kinderopvangcentra uit heel Nederland kwamen ’s morgen vroeg in Zaandam bijeen voor een dag lang entertainment, informatie en eten en borrelen. Smallsteps had net een lange en moeizame reorganisatie achter de rug en dit was een positieve impuls richting de toekomst. Onze opdracht: zet alle teams op de foto en geef deze foto mee als print. Dat kon alleen tijdens de pauzes in het programma.

Met twee setups naast elkaar: een extra brede en een normale en een heel strak schema hebben we alle mensen op de foto kunnen zetten. Met teams van soms meer dan 15 mensen voor het 6 meter brede XXL scherm konden we de vaart erin houden en iedereen voorzien van een leuke afdruk en digitale versie van de foto.

Tags: , , , , , ,

Over smallsteps

Bij Smallsteps wordt je kind omarmd door zorgzame medewerkers met persoonlijke aandacht en begeleiding. Het ritme van thuis houden we er zo veel mogelijk in. Dit geeft je kind een veilig en vertrouwd gevoel. Onze medewerkers voelen feilloos aan wat je kind nodig heeft. Lees er hier meer over.

Over Taets Art and Event Park

Taets Art and Event Park is een unieke evenementenlocatie gevestigd in bijzondere rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal aan de rand van Amsterdam. Taets bevindt zich op het historische Hembrugterrein, deel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘de stelling van Amsterdam’ en één van de meest toonaangevende culturele centra van de stad. Deze spectaculaire locatie biedt zowel neoclassicistische gebouwen aan het water, als ongepolijst rauw industrieel erfgoed en groene zones.

Met state-of-the-art faciliteiten, ons on-site team, en exclusieve catering voor al uw evenementen, is Taets de optimale locatie voor uw volgende congres, productpresentatie, beurs, receptie, feest, en meer. We faciliteren zowel voor kleine groepen van 10 bezoekers als voor congressen, beurzen of festivals tot 10.000 bezoekers. De locatie heeft een multifunctioneel buitenterrein, en is geheel in eigen stijl te branden. We maken graag alles voor u mogelijk.
Lees hier verder.