Western party

Feest: Western party voor de medewerkers van het jubilerende autoleasebedrijf

Klant: via evenementenbureau Hoevento

Opdracht: leuke foto’s maken van de medewerkers die verkleed waren in Western tenue.

Tags: , , , , , , ,


Mooi verzorgd feest!

Hoevento heeft de werkplaats van het jubilerende autolease bedrijf voor hun thema ‘western party’ compleet omgetoverd tot Wilde Westen. Mooi versierd en uitgelicht, fijne ontvangst, goede muziekband en lekker eten.

De gasten was verzocht om zich te kleden in Western style, wat de meesten ook inderdaad gedaan hadden, en die zagen er prachtig uit! Wij hebben er mooie passende achtergronden bij gezocht in overleg met Hoevento en de gasten in combinatie met deze achtergronden leverden mooie foto’s op! Sommige plaatjes hebben we in in zwart-wit uitgeoverd, waarbij de we de gasten dan ook zwart-wit (en sepia) maakten, zodat het goed leek op een ouderwetse foto.  Er werden direct voor alle mensen die op de foto stonden prints gemaakt en deze zijn allemaal netjes voorzien van een etiket met daarop een QR-code, waarmee de foto ook eenvoudig digitaal bekeken en gedownload kon worden.

De foto leverde een mooie en leuke herinnering op in de vorm van een print aan deze mooi verzorgde dag en door het delen van de foto op social media kwam het bedrijf ook weer onder de aandacht.

Samenwerking met Hoevento

Hoevento is een evenementenbedrijf uit Brabant, omgeving Veghel, dat mooie, conceptueel goed in elkaar zittende evenementen en bedrijfsfeesten bedenkt en organiseert. Door hun jarenlange ervaring en opgebouwde kennis en relatienetwerk kunnen ze voor een goede en eerlijke prijs een heel mooi evenement neerzetten voor bedrijven en particulieren. Van klein tot heel groot (denk aan 1800+ pax). Neem eens een kijkje op hun site om te zien wat ze allemaal doen!

De samenwerking met hen verloop altijd erg prettig, ze zijn kritisch op het juiste moment (voor ons is dat tijdens de voorbereiding: passen we er goed in qua ruimte, en bij het kiezen van de achtergronden. Ook tijdens de uitvoering zijn ze heel coöperatief, vriendelijk en helder. Fijn om mee te werken!