Vakantiebeurs VisitBritain

Evenement: Vakantiebeurs VisitBritain

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Doelstelling: Het Noorden van Engeland uitlichten bij de bezoekers van de Vakantiebeurs voor VisitBritain. De mooie wandelingen, bezienswaardigheden en gastvrije cultuur en prachtige natuur: we hebben mensen ervoor en erin geplaatst en leuke foto’s gemaakt, er over gesproken en de foto’s meegegeven in een foto map. Veel bezoekers hebben we door kunnen verwijzen naar de experts achter de desks, uit diverse gebieden in Noord-Engeland.

Resultaat: bijna 3500 bezoekers voorzien van prints en digitale foto’s, goede gesprekken en daarmee een voorzet naar de experts.

Lees hier over hoe MagicShoot is in te zetten op een beurs.

Tags: , , , , , ,  

Over Visit Britain

VisitBritain is het nationale verkeersbureau van Groot-Brittannië. Het doel van VisitBritain is het bevorderen van toerisme naar Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales. Zowel groei van het aantal reizigers als verspreiding van de reizigers over alle delen van het Verenigd Koninkrijk zijn hierbij belangrijk.

Wij doen dit op diverse manieren zoals informeren en inspireren via online media en samenwerkingen met de pers en commerciële reisorganisaties. VisitBritain is een semi-overheidsorganisatie zonder winstoogmerk en krijgt financiële steun van het Britse Department for Culture, Media and Sports (DCMS). Vanuit Nederland bezoeken jaarlijks ruim 2 miljoen mensen Groot-Brittannië, hiermee is Nederland de nummer 6 in de top-10 bezoekersaantallen per land.

 Lees er meer over.

Over de Vakantiebeurs

Ben je benieuwd naar de nieuwste bestemmingen? Op ga je graag op zoek naar de meest bijzondere accommodaties om in te verblijven? Misschien lees je graag inspirerende reisblogs. We zetten al het nieuws graag voor je op een rijtje!

Lees meer