Onze photobooths

STANDAARD GREENSCREEN PHOTOBOOTH

Onze grote fotokast (greenscreen photobooth) bevat aan twee zijden een scherm. De bezoekers zien zichzelf ‘live’ tegen de gekozen achtergrond en nemen een leuke pose aan, waarna wij de foto maken en verwerken. Deze fotokast is dus geen fotohokje of photobooth in de zin van dat je er in kunt.

 

COMPACTE GREENSCREEN PHOTOBOOTH

Onze kleine fotokast bevat aan 1 zijde een touchscreen. Deze kast kan gecombineerd worden met een printerkast met 2 of met 4 printers.

Met de smalle printerkast waar twee printers in zitten, ontstaat een photobooth die helemaal zelfstandig gebruikt kan worden door uw gasten. Er worden automatisch drie foto’s gemaakt en er komen dan steeds twee strookjes uit met daarop drie foto’s. Wij zetten deze combi eigenlijk alleen in als wij er zelf bij zijn om de bruiloft te fotograferen.

 

INTERACTIEF

Doordat de bezoekers zichzelf zien ontstaat er interactie met de achtergrond. Let hier bij uw keuze van greenscreen fotografie leverancier op! Er zijn veel aanbieders die eerst een foto maken en pas later de mensen in de achtergrond plaatsen.

Onze visie

Onze bedrijfsvoering is erop gericht uw gasten een zo goed mogelijke beleving te bieden.
Beleving is ongestoord lol kunnen hebben op ons groene kleedje, je even in een andere wereld wanen, jezelf zien op TV.
Het zit hem ook in de voorbereiding waar we samen met u over de achtergrondplaatjes nadenken, de routing tijdens het evenement, zodat mensen vlot aan de beurt zijn en ondertussen kunnen genieten van wat andere mensen voor het groene scherm doen en het investeren in medewerkers, die aandacht voor en plezier met uw gasten hebben.

Daarnaast is continuïteit over de jaren heen, verbetering van processen, veiligheid en apparatuur en training van mensen voor ons belangrijk.

Onze eerste klanten nemen onze diensten nog steeds af!
Wij zien het als onze opdracht om uw investering om te zetten naar een leuke ervaring voor uw gasten en bijvoorbeeld het verzamelen van contactgegevens of het delen van uw merk.

ervaring is belangrijk

We zijn sinds 2011 gespecialiseerd in greenscreen evenement fotografie.
We hebben inmiddels ruime ervaring met allerlei soorten evenementen, beurzen, feesten, van klein tot heel groot (meerdaags, 250.000 bezoekers).We hebben sinds 2013 op diverse locaties vaste opstellingen staan met fotografie en video, die nog steeds zonder problemen draaien.

Onze teams

Onze medewerkers zijn speciaal geselecteerd en getraind voor optimale entertainment van uw gasten.
Ze zijn behulpzaam, grappig, gastvrij en accuraat en houden altijd de veiligheid in de gaten.

de setups

Onze setups zijn voorzien van twee TV schermen waarop uw gasten live hun pose kunnen bekijken. Dit is een belangrijk punt als u aanbieders gaat vergelijken, omdat het een veel hogere entertainment waarde heeft. Niet iedereen biedt dit aan.
Onze mobiele setups zijn geschikt voor kleinere en grote gastengroepen en met onze snelle printers hebben uw
bezoekers snel een mooie afdruk in handen.
Onze permanente setups kunnen zelf door uw gasten bediend worden in 4 talen.

eigen software

Doordat wij onze software in huis ontwikkelen hebben wij meer mogelijkheden om dingen op maat te maken voor u.
De digitale follow up vind plaats door middel van het invoeren van een emailadres of QR code op een etiket.
Op de pagina waarop de foto getoond wordt kunt u het bezoekersprofiel aanvullen, informatie geven of
een aanbieding doen.

Offerte of vraag