Bruiloft, feestje, fotozuil huren!

Fotopaal huren voor bruiloft met prints voor het gastenboek

Je kunt onze fotopaal (fotozuil/photobooth) huren voor jullie bruiloft om jullie gasten op een leuke manier het gastenboek te laten vullen met grappige foto’s. Plaats de paal en leg een mooi leeg gastenboek neer, wat stiften en washitape, stickertjes en wat props en jullie gasten maken de grappigste foto’s en plakken deze in en voorzien ze van leuke teksten!

FOTOBOEK

Een fotoboek is een super leuke herinnering aan jullie feest! Met persoonlijke boodschappen en grappige foto’s, mooi versierd in 1 boek! 
Tip: zoek bij bol.com op ‘gastenboek huwelijk’.

VOOR JONG EN OUD!

Je gasten kunnen helemaal zelf foto’s maken. We gebruiken slechts twee knoppen: START en PRINT. Zowel kids als opa en oma snappen onze bediening!

GROOT SCHERM, EENVOUDIGE BEDIENING

Het handige aanraakscherm is groter dan bij normale fotopalen waardoor de ervaring leuker wordt, omdat je jezelf beter kunt zien tijdens het maken van de foto! 

 

TWEE SNELLE PRINTERS

De fotopaal wordt geleverd met een kastje waarin twee snelle fotoprinters staan, met voldoende papier voor 400 afdrukken ( dat is 800 strookjes). Dat is voldoende voor 4 uur feest!

We maken gebruik van 2 printers, vanwege de snelheid en zodat er voldoende papier is en als backup.

De strookjes die uit de printers komen zijn 5 cm breed en 15 cm lang. 

ONTWERP STROOKJES

We helpen je graag om het strookje te layouten. Dit doen we meestal op basis van de trouwkaart of thema.

Naast grafische elementen op de achtergrond kan je ook een ‘laagje’ over de hele foto heen leggen, denk aan hartjes oid.

GREENSCREEN OPTIONEEL

De fotopaal is uiteraard ook leverbaar met een groene achterwand (greenscreen). Bij deze optie plaatsen we een opvouwbaar groen scherm van 2,25 x 2,25 meter.

Je kunt per foto op de fotostrook een achtergrondje aangeven, wij maken een ontwerp hiervoor.

 

ZORGELOOS HUREN

We brengen en plaatsen de paal op de dag zelf of een dag eerder indien mogelijk. We geven goede uitleg en voorzien de paal van voldoende fotopapier. Bij de paal worden twee LED panelen op statief geleverd en twee rubberen kabelbruggen tegen struikelgevaar.

De volgende dag halen we de setup weer op. We vragen aan u of u zelf de props regelt: voorpret voor jullie en wel zo persoonlijk!

OPTIONEEL GREENSCREEN 

U kunt een witte muur of mooi gordijn gebruiken als achtergrond, maar u kunt ook een greenscreen gebruiken en het groen vervangen door aan afbeelding naar keuze.

We plaatsen een scherm van 2,25 meter breed x 2,25 meter hoog. U kunt per foto op het strookje een andere achtergrond en voorgrond kiezen. Wij kunnen hier een voorstel voor maken. In plaats van een strook (10x5cm) met 3 fotootjes kunt u er ook voor kiezen 1 grotere foto te maken (10x15cm).

Deze extra greenscreen optie kost € 125,- ex btw extra ivm de voorbereiding en het scherm.

 

GREENSCREEN MET FOTOGRAAF

Als jullie heel erg veel gasten verwachten dan kan je ook eens denken aan een greenscreen met een enthousiaste fotograaf. Kijk voor meer informatie eens op deze pagina!

 

VRAAG NAAR DE BESCHIKBAARHEID

VOORBEELDEN FOTOSTROOKJES

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van fotostrookjes die we de afgelopen jaren gemaakt hebben.