Marinedagen Defensie

 hierEvenement: Marinedagen Defensie

Klant: Ministerie van Defensie 

Locatie: Marinehaven in Den Helder

Doelstelling: werkenbijdefensie.nl onder de aandacht brengen bij de bezoekers van de Marinedagen en hen een leuke herinnering meegeven die ze thuis op kunnen hangen waardoor het merk onder de aandacht blijft. 

Tijdens dit evenement heeft MagicShoot foto’s gemaakt in Den Helder voor www.werkenbijdefensie.nl, de wervingstak van Defensie. Deze dag wordt bezocht door 150.000 mensen die de grote schepen van de Marine kunnen bekijken, live demonstraties op het water kunnen zien van hoe drugssmokkelaars in een boot worden aangehouden en zelf ervaren hoe het is om bij de Marine te werken.

Wij zetten de mensen op een leuke manier op de foto en gaven direct een print en een digitale versie mee.

Tags:

Over Defensie als werkgever

Defensie is niet zomaar een werkgever. Met een baan bij het ministerie van Defensie investeer je in je toekomst. Direct of indirect werk je aan vrede en veiligheid in Nederland en daarbuiten. De grotere krijgsmachtonderdelen Koninklijke Marine, -Landmacht, -Luchtmacht en de Marechaussee, treden overal ter wereld op. Maar je kunt ook als militair of als burger aan de slag bij één van de ondersteunende onderdelen van Defensie: de Bestuursstaf, de Defensie Materieel Ondersteuning of het Defensie Ondersteuningscommando. Hier werk je als inkoper, ICT’er, technicus, communicatiemedewerker of in één van de vele andere burgerfuncties.

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Het belangrijkste kapitaal van Defensie is haar personeel. Met zo’n 55.000 medewerkers is het een van de grootste werkgevers. Onze militairen vormen het grootste deel van de organisatie en verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Maar ook het burgerpersoneel draagt met ruim 15.000 medewerkers bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld, door het geven van ondersteuning en het verzorgen van materieel en IV-systemen. Militairen én burgerpersoneel zijn elk vanuit hun eigen expertise van onschatbare waarde in het vervullen van de missie van Defensie.

Lees hier verder over werken bij Defensie.