Kerstfeest

Feest: Kerstfeest voor de medewerkers van DentConnect

Klant: Arjan van Dijk groep (evenementenbureau)

Aantal gasten: 1000

Locatie: NBC Congrescentum in Nieuwegein

Opdracht: foto’s maken van de medewerkers van DentConnect, veelal tandartspraktijken van 3 tot 20 personen.

Resultaat: met bijna 1200 afdrukken was dit een zeer geslaagd Kerstfeest, waarbij we veel mensen blij gemaakt hebben met een leuke foto in Kerstsferen.

Tags: , , , , , , , , , , , ,  

>> Kijk hier hoe MagicShoot uw feest kan voorzien van leuk entertainment en een mooie herinnering.

Over Arjan van Dijk

Een succesvol event is van onschatbare waarde. Arjan van Dijk Groep is hét evenementenbureau bij uitstek om jouw gasten een ultieme beleving te bezorgen. Wij van de Arjan van Dijk Groep zijn niet voor niets de Bedenkers van Beleving. Met al meer dan 40 jaar ervaring heeft de Arjan van Dijk Groep al bijna alles mee gemaakt in de evenementenbranche. En we zijn natuurlijk altijd goed op de hoogte van de laatste event trends.

Wij streven elke keer weer naar een unieke ervaring die perfect aansluit bij het bedrijf. Een optimale beleving staat op nummer één. Of je nu een bedrijfsfeest, relatiedag of jubileumfeest organiseert, ons jonge, dynamische en gepassioneerde team zit vol ideeën en staat voor je klaar. Wij maken van je evenement een visitekaartje voor jouw bedrijf!

Lees verder.

Over NBC Congrescentrum

Het congrescentrum waar jij centraal staat

Het NBC Congrescentrum is een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen van beide 1800 m², 33 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen en corporate events.

Onze medewerkers werken hard om onze gasten een perfecte bijeenkomst te bieden. Van de oprechte glimlach bij binnenkomst tot de grote flexibiliteit en kennis onder alle afdelingen: iedereen zet zich in om de gasten een topdag te bezorgen. Bij het NBC ben je welkom voor bijeenkomsten van 3 tot 6.000 personen. Daarin zijn wij een van de weinigen in Nederland.

Facts & figures

  • We hebben in 2018 ruim 310.000 gasten mogen ontvangen tijdens 3.019 verschillende bijeenkomsten in alle soorten en maten
  • De jongste medewerker is 15 jaar en de oudste medewerker is maar liefst 80 jaar
  • Onze medewerkers zetten zo’n 20.000 stappen per dag
  • We serveren zo’n 744.000 kopjes Nespresso koffie per jaar
  • Het NBC scoort gemiddeld een 8,8 voor servicegerichtheid

 Lees hier verder.