Bouwsector bijeenkomst ABN AMRO

Klant: ABN AMRO Bank, sector bouw

Gelegenheid: bouwsector bijeenkomst ABN AMRO

Locatie: Hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam

Doelstelling: tijdens de pauze van de bouwsector bijeenkomst van ABN AMRO werden de toehoorders getrakteerd op een leuke foto, als herinnering. De foto werd geprint en digitaal verstuurd.

Tags: , , , , , , , , ,

Creëer een leuke feedback link naar je informatie

Stel je organiseert een mooi bouwsector overleg voor en je wilt graag dat mensen nog even terugdenken aan de inhoud van de dag, wat doe je dan? Wij hebben leuke foto’s gemaakt met als thema de bouw en de bezoekers geportretteerd hoog boven Amsterdam op een stalen balk a la de jaren twintig toen New York in aanbouw was.

Doordat mensen lol hebben tijdens de shoot ontstaat er een positieve link met het merk ABN AMRO. Doordat mensen zelf op de foto staan en doordat ze de foto leuk vinden wordt deze bewaard en op kantoor of thuis opgehangen. En zo creëer je dus een efficiënte trigger om even terug te denken aan deze dag en je merk.

Over ABN AMRO

ABN AMRO heeft het afgelopen decennium een inhaalslag gemaakt als het gaat om duurzaam denken. Het pand dat ze naast het hoofdkantoor hebben laten bouwen, Circle, is daar een goed voorbeeld van. Geheel circulair gebouwd nadat een eerder ontwerp door verschillende partijen in Nederland als niet duurzaam bestempeld werd. Na een herontwerp zijn er spijkerbroeken van medewerkers gerecycled om als isolatiepakketten te dien en de houten spanbalken zijn net wat ruimer dan de standaard maat zodat bij het afbreken van het pand deze opnieuw geschaafd en hergebruikt kunnen worden. De stroomvoorziening gebeurd met zonnepanelen en warmtewisselaars. De interne spanning in het pand is gelijkspanning ipv 230V, waardoor de omvormers (die verlies gaven en warmte) uit de lichtpanelen gehaald konden worden.