Building Holland Beurs met ABN AMRO

Beurs: Building Holland Beurs

Klant: ABN AMRO Bank

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Doelstelling: tijdens de Building Holland Beurs, een driedaagse beurs over bouwen in Nederland, hebben we ABN AMRO onder de aandacht gebracht, die een business case heeft neergezet rondom circulair bouwen. Tijdens de beurs hebben we foto’s gemaakt van beursbezoekers en tijdens het Green Tie Gala, waar de de prijs voor de meest ‘groene’ ondernemer van het jaar uitgereikt wordt, hebben we foto’s van de gala gasten gemaakt. Tegen een rood scherm in plaats van groen, omdat de mensen in groene cocktail jurken kwamen. De gasten kregen de foto digitaal via een link naar hun e-mail.

Kijk hier hoe u MagicShoot kunt inzetten  op uw beurs.

Tags: , , , , , , , ,  

Over Building Holland

De markt samenbrengen

Building Holland speelt een faciliterende rol. Wij zijn hét kennis en netwerk event dat weet welke vraagstukken er spelen in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingen. Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling en conceptontwikkeling. We lossen tenslotte samen de problemen van morgen op.

 Lees hier meer over Building Holland.

Over ABN AMRO

Circulair bouwen, wat is dat precies? Gras op je dak?

Dat groene dak valt eerder onder duurzaam bouwen. Duurzaam bouwen is een breed begrip; het houdt in dat je rekening houdt met de effecten van wonen in het gebouw op het milieu. Dat betekent bijvoorbeeld goede isolatie om energie te besparen, zonnepanelen op het dak, ondergrondse koude-warmteopslag, noem maar op. Een belangrijk element van duurzaam bouwen is ook dat je probeert materialen te hergebruiken. En daarmee ben je uitgekomen bij circulair bouwen. In het circulaire denken bestaat afval niet. Het is een manier van omdenken. Gebouwen worden zo gemaakt dat de grondstoffen steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. Ze zijn zo in elkaar gezet dat je ze later weer makkelijk kunt demonteren en de materialen in andere gebouwen opnieuw kunt gebruiken. Steeds minder bouwafval dus.

Lees verder