MagicBooth

MagicBooth is de fotokast met betaalterminal voor vaste montage op plekken waar veel mensen komen, zoals bars, theaters of discotheken. We plaatsen, servicen de kast en voorzien je van papier. Jij vervangt het papier en ontvangt een mooi percentage van de opbrengst.

MagicBooth
Sinds 2019 zijn we bezig met het ontwerpen van een mooie, robuuste fotokast en bijbehorende software, die in een bar of andere gelegenheid gebruikt kan worden.

Strookjes en digitaal
De fotokast geeft je gasten de mogelijkheid om zichzelf vast te leggen op 3 foto’s, die als een blijvende herinnering direct afgedrukt worden als fotostrookje (ze ontvangen altijd 2 identieke strookjes). Daarnaast kunnen ze de foto downloaden door de QR-code te scannen.

Snelheid en fun!
De resultaten zijn veelbelovend en stabiel, week op week! Mensen vinden het heel leuk om voor de kast foto’s te maken en hebben hier graag wat geld voor over. Het contactloos betalen gaat heel eenvoudig. Pasje ervoor houden en klaar!

Dashboard
Locatieeigenaren kunnen zelf via ons online Dashboard de designs voor de fotostroken wisselen en op een half uur nawkeurig inplannen. De kast wisselt dan vanzelf de achtergronden.

Full service
Ook het papierverbruik en de opbrengsten zijn goed te volgen via het dashboard. Wij zorgen dat je voldoende papier op voorraad hebt en geven aan wat een goed moment is om het te verwisselen. Mochten er storingen zijn dan verhelpen we die op afstand of we maken een afspraak om langs te komen.

Meedelen in de opbrengst
Aan het eind van de maand ontvangt u een percentage van de opbrengsten, die drie jaar lang oploopt en dan gelijk bljift.

Handig!

Dashboard

We ontwikkelen sinds 2011 aan onze software, zowel om events te fotograferen als ons backend, waarmee de foto’s beschikbaar gesteld worden om te downloaden.

In het Dashboard van de fotokast zijn verschillende mogelijkheden om snel en effectief eigen ontwerpen in te voeren en inzicht te krijgen en houden op de financiën.

Neem contact met ons op voor meer informatie.