Vaste opstelling met greenscreen video

Video greenscreen oplossingen

Naast fotografie hebben we ook video oplossingen voor evenementen en voor vaste opstellingen.

Zo hebben we een vaste video opstelling staan in het bezoekerscentrum van Royal Floraholland in Aalsmeer. De mensen die de rondleiding voltooid hebben kunnen daarna even ontspannen op de trekker gaan staan en virtueel door de ‘verdeling’ rijden. Ze zien op de muur voor zich een video geprojecteerd alsof je door de verdeling rijd. Op een monitor links van hen zien ze zichzelf door de veiling rijden.

Dit stukje video opnemen duurt 15 seconden. Het wordt direct verwerkt en naar onze server gestuurd, waar we er een intro en uit-tro omheen plakken zodat het een compleet verhaal wordt, dat het telen van de bloem tot het kopen door de eindklant verteld.

ZUIL MET TOUCHSCREEN

Op de zuil met touchscreen typen de bezoekers hun e-mailadres in, waarna ze op de trekker kunnen gaan staan en de opname begint.

EIGEN SOFTWARE 
EENVOUDIGE BEDIENING

De door de jaren heen ontwikkelde software is makkelijk te bedienen en in 4 talen beschikbaar.

 

LEGO Education

Voor LEGO Education hebben we een stopmotion video ontwikkeld als achtergrondvideo. Je loopt door een LEGO stad en wordt achtervolgd door de LEGO modellen die we onder de aandacht willen brengen. Bekijk de video!

LOWA Wandelschoenen

LOWA is hoofdsponsor van de 4 daagse in Nijmegen. Wij laten de bezoekers van dit evenement nog een stukje verder lopen op onze groene loopband van de stad naar het hooggebergte! 

Royal Floraholland – Aalsmeer

Voor Royal Floraholland in Aalsmeer hebben we een video-opstelling in het bezoekerscentrum gebouwd.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN