FOTOS PRINTEN

Een van de opties die we aanbieden is het direct afdrukken en meegeven van de foto. Dat kan op 10x15cm papier (standaard) of 15x20cm papier (groter en andere verhouding). Bij de standaardpakketten zit een aantal prints op 10x15 inbegrepen. U kunt er altijd meer vooraf inkopen. Mochten er meer prints gemaakt worden dan afgesproken dan berekenen we deze per print door.

We maken standaard gebruik van 4 snelle printers. Dit kunnen we uitbreiden tot 6 of 8.

Naast printen kunnen we de foto ook digitaal versturen, maar we merken dat het veelal erg gewaardeerd wordt als mensen een print meekrijgen. Verder krijgen we van mensen de feedback, soms een paar jaar later, dat de foto er nog steeds op de koelkast hangt. Dat is natuurlijk leuk om te horen, maar het zorgt er ook voor dat al die tijd uw merk aanwezig is.

VIERKANT

In speciale gevallen is het leuk om een vierkant foto te gebruiken. We kunnen vierkant foto’s printen op 15x20 papier. Kost iets meer en is lekker onderscheidend.

SNELHEID

1 foto afdrukken kost ongeveer 8 a 10 seconden. Met 4 printers kunnen we dus in een seconde of 30 4 mensen een foto meegeven.