Permanente opstellingen

Vaste opstelling

Heeft u een bezoekers-centrum, museum, escaperoom, of attractie? Geef uw bezoekers de mogelijk-heid een foto te maken en te delen via social media waardoor uw merk onder de aandacht wordt gebracht onder veel meer andere mensen.

EIGEN BEPROEFDE Software

Onze beproefde software geeft uw bezoekers de mogelijkheid zelf een foto te maken en te versturen. We passen de software aan naar uw huisstijl.

 

 

Zuinig met energie

De lichten kunnen automatisch uitgezet worden als het systeem even niet gebruikt wordt.

Fun ALS ONDERDEEL

Het maken van de foto levert veel lol op en wordt zo een onderdeel van uw attractie.

GREENSCREEN

Met een achterwand vanaf 3 meter breed komt u al een heel eind om meerdere gasten tegelijk te fotograferen.

INSTALLATIE

Wij installeren de setup, het licht en het touchscreen en regelen de
software in. Daarna kunnen uw gasten de rest doen!

Foto & video

Bij Royal Flora Holland, de grootste bloemenveiling te wereld in Aalsmeer, hebben we sinds 2014 een vaste video opstelling staan en sinds 2015 een foto opstelling. Het bezoekerscentrum verwelkomt jaarlijks zo’n 48.000 bezoekers. De Escaperoom Zandvoort maakt sinds 2017 gebruik van onze greenscreen en bij het bezoekerscentrum van de AEX (de AEX Experience) staat sinds 2019 een vaste opstelling.

Resultaten van de foto opstelling

Bezoekers van over de hele wereld komen langs bij Royal Flora Holland om te zien hoe de grootste bloemenveiling werkt en nemen een leuk aandenken mee in de vorm van een digitale foto.

VERTEL EEN VERHAAL MET Video

In het Royal Flora Holland bezoekercentrum in Aalsmeer kunnen bezoekers na de rondleiding plaatsnemen op een trekker zoals die in de veiling gebruikt wordt. Er wordt een kort stukje video opgenomen dat gemixed wordt in een langer verhaal over de bloem van kweker tot consument.

VIDEO IMPRESSIE

Een vaste opstelling is maatwerk

Permanente opstellingen zijn maatwerk, we adviseren u graag over de mogelijkheden.