Digitaal

Een webpagina waarop de foto getoond wordt

Foto toonpagina

Nadat we de foto gemaakt hebben kunnen we deze uploaden naar onze server. De foto kan vervolgens getoond worden op een webpagina in uw huisstijl.

Dat heeft als voordeel dat de bezoeker op deze pagina de foto kan:

  • bekijken
  • downloaden en evt. delen via Instagram
  • delen via Twitter, LinkedIn of Facebook

Doordat de foto gedeeld kan worden op de tijdlijn van uw bezoeker komt uw merk onder de aandacht van veel mensen. Hierdoor wordt het bereik vergroot van het evenement naar veel meer mensen.

Aanbieding of meer informatie

Op de webpagina kunt u onder de foto een aanbieding doen, of links naar meer informatie geven op uw eigen website.

 

Hoe komen mensen dan bij hun foto op de website?

Link emailen

We kunnen een link naar de webpagina sturen via e-mail. We vragen de bezoeker zijn of haar e-mail adres in te voeren en eventueel optin (toestemming om de bezoeker vaker te emailen).  Daarna ontvangt de bezoeker een email met daarin een link/knop.

Deze link is uniek en niet opvolgend, dat wil zeggen dat mensen niet de foto’s van andere mensen kunnen bekijken door een nummertje op te hogen i de browser. Op die manier houden we rekening met de privacy van mensen.

Link en QR-code op etiket

Een andere optie is dat we een etiket afdrukken en op de foto of fotokaart plakken. Op dat etiket staat een QR-code die uw gast met zijn of haar mobiel kan scannen. De link staat er ook leesbaar op zodat deze ook ingetypt kan worden.

Er is heel veel maatwerk mogelijk, vraag ernaar!